Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Vrhunska kakovost

Darila

Podpora 24/7

100% Moneyback

Vrnitev Exchange

Diclazuril premix 100 g, preprečevanje coccidiosis v živine, perutnine, piščanec, zajec

Diclazuril premix 100 g, preprečevanje coccidiosis v živine, perutnine, piščanec, zajec

najboljši

    €18.15 €36.30
    • (1)

SKU: w809

Oznake: piščanec za, govedo živine, aventurin kamna, piščanec vode, za perutnino, napajalni kokoš, piščanec pribor vode, piščanec hišo, piščanec oprema kmetije, cvet sejanje.

Specifikacija:

  • Vrsta: Živali Na Kmetiji
  • Številka Modela: 072
  • Blagovna Znamka: FGHGF

Diclazuril premix 100 g, preprečevanje coccidiosis v živine, perutnine, piščanec, zajec

【Ime izdelka】Skupno ime: Diclazuril premix [Glavne Sestavine] Diclazuril [Farmakološkega delovanja] Diclazuril je triazinski širokem spektru anticoccidial drog, ki so predvsem zavira širjenje sporozoites in schizonts.Vrhunec dejavnost proti coccidia je v sporozoites in prve generacije schizonts (ie, coccidia).Prva 2 dni življenjskega cikla).To je učinek ubijanje coccidia in je učinkovit na vseh stopnjah coccidia razvoj.Ima dober učinek na nežnost, pile-vrsta, zastrupitev piščancev, Brinell, velikan Eimeria, in coccidia rac in zajci.Po diclazuril je mešana s piščanci, majhen del se absorbira v prebavnem traktu, ampak zato, ker odmerek je majhna, skupni znesek absorpcije je majhna, tako da je manj drog ostankov v tkivo.Mešani hranjenje v odmerku 1 mg/kg, 7. dan po zadnjem odmerku, povprečni ostanek v piščanca tkiv je bila izmerjena na manj kot 0.063 mg/kg.Diclazuril ima nizko toksičnost in je varen za živino in perutnino.Dolgotrajna uporaba ta izdelek je enostaven za porasta odpornosti na zdravila, zato ga je treba uporabljati v izmeničnih ali kratkotrajno uporabo.Ta izdelek je kratek ukrep čas, in učinek v bistvu izgine 2 dni po prenehanju drog. 【Funkcijo in Uporabiti】 Anti-coccidial medicine.Uporabljajo se za preprečevanje coccidiosis v perutnine in kuncev. [Uporabe in Odmerjanje], ki Temelji na tem izdelku.Mešani hranjenje: 500g za perutnine in kuncev na 1000kg krme. [Neželenih učinkih] Po predpisanem uporaba in doziranje, brez neželenih učinkih, ki so bili videti. [Ukrepi] (1) Prepovedane med kokoši nesnic. (2) Ta izdelek je kratek drog učinek.Anti-coccidial učinek je bistveno oslabljena po prenehanju drog za 1 dan, in učinek v bistvu izgine po 2 dni.Zato, neprekinjeno zdravila je treba uporabiti, da se prepreči ponovitev coccidiosis. (3) koncentracija zmesi ta proizvod je izjemno nizka, zdravila, je treba dobro premešajo, drugače bo to vplivalo na učinkovitost. [Karenca] 5 dni za piščance in 14 dni za kunce. 【Specifikacije】za 0,5% 【Pakiranje】100 g/vrečko [Storage] Senčenje, nepredušno zaprte, in shranite v suh prostor.

Rshmakov Lili1982 I

    5
2020-11-06

Ditto delays a little long but receipt of the product nikel, value for money defy any competition, glad to have received it in France

Morda vam bo všeč tudi